Konferensrum

Vår stora konferenslokal i Annexet – Stora Salen – Svedalas stolthet
Vi har kapacitet för 2-100 personer på samma gång. Inget evenemang är för litet (men kanske för stort)
Bäst lämpar lokalen sig för konferenser 30-80 gäster och andra arrangemang typ fester 40-70 gäster om det skall var dans, annars upp till 90 sittande gäster.

Lokalen är stor, men kan enkelt göras mindre med avgränsande väggar. Här har Du konferens, klubbmöte, herrmiddag, fest, lunchmöte, mässa, föredrag, eller revy/teater.
Vi har haft glädjen genom åren att arrangera många olika typer av arrangemang så du kan med förtroende lägga ditt evenemang i våra händer och se till att det löper på smidigt.

TEKNIK: All tänkbar teknik finns på plats som vi äger själv, bl.a. flera stora 80″ LED-skärmar på stativ, högtalaranläggning, ljud, ljus, scen, stor PA-anläggning – ja allt vad som krävs i en modern multilokal.
Vi kan även lösa LIVE-Stream och inspelning av ditt möte tillsammans med BlueBone Media Production AB.

MAT & DRYCK: Vi har alla resurser för allt från en kaffe med kanelsnäcka till en stor buffé eller en 3-rätters med bordsservering. Vårt eget kök kan leverera mycket och tillsammans med våra samarbetspartners är ingenting omöjligt. All mat och dryck som serveras i våra konferenslokaler levererar vi, vilket innebär att Du inte kan ta med egen mat och dryck till ditt evenemang. Vi levererar dock inga alkoholhaltiga drycker, men vi kan om du vill, hjälpa till att servera den alkohol som Du i så fall får ta med dig till lokalen.

DESIGN: Se bilder ovan i bildspelet hur det kan se ut – men bäst upplever man det på plats. Lokalen kan seatas helt hur Du vill ha det. Biosittning, skolsittning, långbord, U-bord, gruppbord. Middagsbord, dansgolv, scen, liveband m.m. Inget är omöjligt. Vi bestämmer utformning och dekorationer tillsammans, så allt blir som Du vill ha det.

PERSONAL: Vi tillhandahåller all personal för att ditt arrangemang skall gå så smidigt som möjligt. Servispersonal och konferensvärdar, kökspersonal, ljud och ljustekniker, men vi kan också erbjuda bartender, toastmaster, voiceover för presentation av händelser m.m. Kom med förfrågan, så löser vi det.

EXEMPEL-PRISER:
Heldagskonferens 08:00-16:00 med två fikapauser med förfriskningar och lunchbuffé, ca 40-60 personer, ca 600-750:-/deltagare (beroende på olika val)
Halvdag med 08:00-13:00 inkluderat frukost, förmiddagsfika, dagenslunch. ca 25-40 pers ca 475-550:-/deltagare
Halvdag 12:00-17:00 inkluderat lunch, eftermiddagsfika, ca 25-40 pers ca 450-500:-/deltagare

Kvällsmöte vardag ca 17:30-21:00 för upp till 40 personer grundkostnad fr. 2.000:-
Nybakat fralla/bulle med ost/skinka eller muffins eller kanske en varmrätt – fråga om pris

Lunch med föredrag, vardagar 11:30-13:30, ca 40 personer inkl varm lunch i bufféform från fast meny, kaffe samt all teknik, ca 160-200:-/person

Fest-tillställning kvällstid (Lördag kl 18-01) med dukade bord långbord i mindre grupper, kandelabrar och utsmyckning, feststämning i belysning, yta för liveband och dansgolv, fullt utrustad bar, bubbel vid ankomst, middagsmat i bufféform, avdukning vid bordet, dessert, kaffe & kaka.
Pris ca 550-750:-/gäst vid 50 personer beroende på innehåll i menyn. (ej alkoholhaltiga drycker)

Då kostnaden för lokal och personal är mestadels lika oavsett antal deltagare, måste vi ta ut en extra grund-kostnad om arrangemanget har färre än 30 deltagare för att täcka våra overall-kostnader.
Moms tillkommer på alla priser.
För konferenser gäller 25% moms. För endast matservering gäller 12% moms.

Vi lämnar alltid en offert med fast pris på alla förfrågningar.

Aktuell prislista med exempel på kostnad för mat och dryck i samband med konferenser och möten dagtid.

Boka en visning av lokalen, så ser vi hur vi kan lösa dit evenemang till en rimligt kostnad.

(alla priser är exempel och pris tas fram unikt för ditt evenemang. moms tillkommer 12-25% beroende på arrangemangstyp)

———————————————-

När du hyr kontorslokal på Svedala Trade Center ingår tillgång våra tre gemensamma mindre konferensrum av högsta klass.
Alla konferensrum är toppmoderna och nyrenoverade:

  • E65:an är utrustat med långbord för 2-8 personer. Utrustat med 65″ 4K UHD TV, högtalare, whiteboard, WiFi, Air condition
  • 108:an är utrustat med långbord för 2-8 personer. Utrustat med 65″ 4K UHD TV, högtalare, whiteboard, WiFi, Air condition – allt för att göra ditt möte så smidigt och trivsamt som möjligt.
  • Storgatan, är utrustat för de små mötena. Runt bord för 2-3 personer, 55″ 4K UHD TV, högtalare, whiteboard, WiFi, air condition m.m.

Receptionen hjälper även till med servering, catering eller andra tjänster och funktioner som Du behöver för att mötet skall bli perfekt.
Kontakta oss för mer information»

Tillgängligt för alla – även om Du inte hyr lokal hos oss!

Vi vill också göra dig uppmärksam på att du kan hyra våra konferenslokaler oavsett om du har kontor hos oss eller inte.
Vi erbjuder engångshyra 350-600:-/h såväl som löpande på abonnemang från 150:-/timme

Observera att Du inte får ta med egen mat och dryck till vår konferensavdelning.

Hela Svedala Trade Center är tillgänglighets-anpassat!

Kontakta oss för mer information»

Bokningsregler STC Annexet

 

Bokningsregler och information om vilka regler som gäller för din bokning och ev avbokning.
Följ länken nedan:

Klicka här